logo corporate
Background Image

Inovatie, creativitate si rapiditate

De la idee la produs,

by Mark Satorini — Posted in Animals on May 21, 2014

Conducerea Logos Corporate a incercat pe parcursul celor 17 ani de activitate sa ajunga in topul societatilor avand ca obiect de activitate productia de materiale pentru industria publicitara si a dovedit ca si-a atins target-ul. Alocand un nivel investitional important, prin retehnologizare, achizitionarea de utilaje moderne din clase diverse, cresterea capacitatii de productie si diversificarea pachetelor de produse si servicii oferite clientilor nostri, printr-o dezvoltare accelerata a companiei am reusit sa fim clasificati ca firma de top in domeniul productiei publicitare. Societatea dispune in prezent de un atelier de productie intins pe o suprafata de 2600 m2, echipat cu tehnologie moderna ; masini semiautomate si full automate pentru serigrafie avand cuptoare de uscare UV, prese termice pentru termotransfer, carusele full automate pentru imprimat materiale textile, tampografe semiautomate in doua si patru culori pentru imprimare corpuri pe suprafata semirotunda (pixuri, brichete, cani, etc), masini pentru lacuiri selective, imprimante pentru print digital de format mare, indoor si outdoor.

IMPRIMANTE PENTRU PRINTURI DE MARI DIMENSIUNI (WIDE FORMAT)

Printuri de dimensiuni mari, indoor si outdoor, la rezolutii de pana la 1440 dpi, tehnologie ink-jet si piezo de ultima generatie pe MIMAKI JV5 160S, pe orice tip de suport si printuri direct pe suport rigid – ultima tehnologie in domeniul imprimantelor de format mare - Agfa Titan 3020 UV FTR, Agfa Jeti 3348 UV RTR si Agfa Jeti 1224 UV RTR/FTR.
De asemenea, clientilor interesati de printurile pe material textil, le putem oferi printuri la o calitate si gama de culori superioară ofertei pieței cu ajutorul imprimantei Agfa Aquajet 3324 RTR cu tehnologie cerneala sublimaca si transfer termic în acelasi timp cu printarea.
Pentru taierea/debitarea in diferite formate si forme neregulate a materialelor plastice, lemnoase si carton vă punem la dispozitie utilaje performante: Zund G3XL 3200 si Multicam 5500 CNC Router.

Pentru mai multe detalii contactati departamentul vanzari, Catalin Mihaiu si pe Costel Cojocaru.